Salarisindicatie 2024: Tech Engineers

Benieuwd naar wat je kunt verdienen in de boeiende wereld van tech engineering? In deze blogpost delen we een gedetailleerd overzicht van salarisindicaties voor verschillende functies binnen deze sector. Of je nu een software engineer, robotics engineer, of PLC engineer bent, ontdek wat je kunt verwachten en hoe je je carrière naar nieuwe hoogten kunt tillen.


Software Engineers

We willen graag een indicatie geven van salarissen voor software engineers met expertise in PLC, Robotics, Automation en andere relevante vaardigheden in Nederland. Het uiteindelijke salaris kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, locatie en het type bedrijf. We baseren deze indicatie op de ervaringen van medewerkers die we hebben geplaatst, en we willen benadrukken dat het slechts een indicatie is. Na jaren ervaring van het plaatsen van software engineers is dit de salarisindicatie wij ons op richten bij het vinden van een geschikte werkgever.

 

Hardware Engineers

Voor functies binnen hardware engineering zien we momenteel talloze mogelijkheden op de markt. Als je in Nederland expertise hebt opgebouwd in PLC, Robotics, Automation, Eplan en Electrical Engineering, zijn er mooie salariskansen beschikbaar. Het definitieve salaris varieert aanzienlijk en wordt beïnvloed door factoren als ervaring, locatie en het type bedrijf. Deze indicatie baseren we op de ervaringen van de professionals die we hebben geplaatst, en het is belangrijk te benadrukken dat dit slechts een indicatie is. Met jarenlange ervaring in het plaatsen van hardware engineers streven we ernaar om deze salarisindicatie als leidraad te gebruiken bij het vinden van een passende werkgever.

Process Engineers

Voor functies binnen procesengineering zien we momenteel veel mogelijkheden op de markt. Als je in Nederland expertise hebt opgebouwd in gebieden zoals procesoptimalisatie, automatisering en projectmanagement, liggen er aantrekkelijke salariskansen in het verschiet. Het uiteindelijke salaris kan sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals ervaring, locatie en het soort bedrijf waar je voor werkt. We begrijpen dat iedere persoon uniek is, en daarom gaan we graag het gesprek aan om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te bespreken en zo een optimale match te realiseren.

Sinds 2015 is McFly & Brown actief in het verbinden van tech-professionals met innovatieve organisaties, met als doel een betere toekomst te creëren. Bij ons draait alles om persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties. We streven naar win-win-win oplossingen voor onze klanten, kandidaten en onszelf. Na 9 jaar en honderden medewerkers te hebben geholpen willen wij onze inzichten delen over wat er verdiend wordt, zodat jij kunt leren wat er mogelijk is!

Op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? 

Onze Consultants zijn er helemaal klaar voor om jou beter te leren kennen. Of je nu op het punt staat om een nieuwe stap te zetten in je carrière of als bedrijf op zoek naar technisch talent, wij zijn er voor jou! Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen.

VOOR KANDIDATEN

VOOR BEDRIJVEN

tags:

BLOG GETTING TO KNOW SOLLICITEREN STORIES TECH PROFESSIONALS WERKGELUK VITALITEIT


 

Bekijk vacatures


 

Uitgelichte artikelen

Informatiegids 2024

Actief of latent werkzoekende? Download gratis onze informatiegids. Deze editie is speciaal gemaakt voor Tech professionals op zoek naar een nieuwe technische uitdaging. Na zorgvuldig een marktanalyse te hebben gedaan hebben we een aantal statistieken die we graag willen delen. Lees snel verder.........

Dé Engineering trends voor Tech professionals

Tech professionals

Namens McFly & Brown willen wij jullie een schitterend nieuw jaar wensen, gevuld met innovatie, succes en persoonlijke groei. Terwijl we afscheid nemen van het afgelopen jaar, is het een opwindende tijd om vooruit te kijken naar wat de toekomst brengt in de wereld van technologische vooruitgang en engineering. Laten we eens duiken in enkele opmerkelijke trends die de komende periode zullen vormgeven. LEES SNEL VERDER.......

Nieuw jaar, nieuwe baan? Een frisse start in 2024!

Werkgeluk

Het begin van een nieuw jaar biedt een uitstekende gelegenheid voor een frisse start... Vooral als het gaat om je carrière! Voor Tech professionals in de technology, life sciences en engineering branche kan het vinden van een nieuwe baan een opwindende stap zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, vaardigheden te verbeteren en professionele groei te bevorderen. Lees verder over een frisse start in 2024...

Rechten en Plichten: Detachering versus Vast Contract

In de dynamische arbeidsmarkt van vandaag zijn contracten op basis van detachering steeds gebruikelijker, vooral voor Tech Professionals in de engineering sector. Werkgevers maken gebruik van detachering om flexibiliteit te behouden en specifieke technische vaardigheden aan te trekken, terwijl Tech Professionals profiteren van diverse ervaringen en mogelijkheden binnen de engineering wereld. Meer weten? Lees verder...