JOIN US AT MCFLY & BROWN

Wil je werken als Sales Recruitment Consultant in de tech-industrie? Werken bij McFly & Brown betekent werken in een sector waar je echt een impact kunt maken. Daarnaast vind je bij ons een gezonde work-life balans met een vierdaagse werkweek en onbeperkt vakantiedagen.

MCFLY & BROWN

Werken bij McFly & Brown

Kom je ons team versterken? Dan word je onderdeel van een innoverend bedrijf met een blik op de toekomst. Wij zijn een ambitieuze speler binnen een snel ontwikkelde industrie, maar houden beide benen op de grond. Bij McFly & Brown investeren we in onze medewerkers. Niet alleen professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Het vinden van een prettige work-life balans voor alle collega’s is voor ons een must. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met passie en motivatie aan de slag gaat. Bij McFly & Brown gaan performance, betrokkenheid en vrijheid samen. Dit levert een duurzame en plezierige werkomgeving op.

OVER MCFLY & BROWN

What's in it for you?

Bij McFly & Brown waarderen we onze werknemers. We zijn transparant en hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom delen wij wat voor ons belangrijk is, zodat jij meteen weet waarom werken bij McFly & Brown voor jou de juiste keuze is.

4-Daagse werkweek & Onbeperkt vakantiedagen

Bij McFly & Brown waarderen we onze medewerkers en zetten we ons graag in voor een gezonde werk-privé balans. Daarom hebben wij een 4-daagse werkweek ingevoerd! Dat klopt, onze medewerkers kunnen elke week genieten van 3 dagen weekend! Daarnaast mogen zij gebruik maken van een onbeperkt aantal vakantiedagen. Bij McFly & Brown heerst een cultuur van vrijheid, vertrouwen en autonomie. Wij willen dat onze medewerkers gelukkig, gezond en productief zijn.

Salaris & Bonus

We hebben een uitstekend en ongelimiteerd bonussysteem. Je krijgt een goed marktconform salaris, maar wordt zeker beloond als je in je werk die extra stap zet. De gunfactor binnen ons team is hoog en er heerst een sfeer van samenwerken waarin een winst voor jou als een winst voor het bedrijf voelt, en andersom. Ben je performance-driven en een teamplayer? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Learning & Development

Een deel van ons team kwam al met een bak ervaring binnen bij McFly & Brown, maar bij ons gaat het niet per se om wat je al hebt bereikt. Wat wij belangrijk vinden? Dat je commercieel gedreven bent en een growth mindset bezit die je ver kan brengen. Je gelooft dat je je talenten kan ontwikkelen en resultaten kan behalen door hard te werken, goede strategieën en input van anderen. Als onderdeel van ons team zul je je daarom niet snel begrensd voelen. Wij investeren, doormiddel van (externe) trainingen en coaching on the job in persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daarnaast zijn er ook zeker doorgroeimogelijkheden naar andere functies binnen McFly & Brown.

Incentives & Fun

Een baan bij McFly & Brown levert je een plek binnen ons ruime kantoor in de Houthavens op, waar je werkt in een hecht team binnen een open, informele en professionele werksfeer. Maar dat is niet alles: ons team bestaat uit gedreven professionals en we werken graag toe naar een gezamenlijke stip op de horizon. Hebben we ons doel behaald? Dan vieren we dat met een etentje of zelfs een tripje naar bijvoorbeeld Barcelona of de Zwitserse Alpen. Werkgeluk staat bij McFly & Brown hoog in het vaandel.

MCFLY & BROWN

Our founder’s story

“We zijn de start-up-fase voorbij en zitten nu in de scale-up-fase. We zijn altijd op zoek naar talent wat ons als organisatie naar een hoger niveau tilt. Stap bij ons aan boord en groei met ons mee op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.”

PERFECT MATCH

Openstaande vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar commercieel talent met ambitie. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures en reageer.

Word jij onze Digital Marketeer? Als Digital Marketeer ben jij verantwoordelijk voor de gehele marketing binnen McFly & Brown, een snelgroeiende recruitment organisatie...

  • Amsterdam
  • Staffing and Recruiting

Ben je ambitieus, commercieel en wil je jezelf (verder) ontwikkelen in sales en recruitment? Lees dan verder. Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor de bem...

  • Amsterdam
  • Staffing and Recruiting

Krijg jij als ondernemend manager energie uit je team op sleeptouw te nemen en wil jij een carrière in management ontwikkelen?  Wij zoeken een ervaren 360° consul...

  • Amsterdam
  • Staffing and Recruiting

Je bent een enthousiaste netwerker, op feestjes aarzel je niet om het gesprek aan te gaan met mensen. Dan heb jij het niet alleen over koetjes en kalfjes, maar ben je oprec...

  • Amsterdam
  • Staffing and Recruiting

Heb je al enkele jaren ervaring opgedaan binnen recruitment in een 360° rol? Dan kan je bij ons instromen als Senior Recruitment Consultant. Als Senior Recruitmen...

  • Amsterdam
  • Staffing and Recruiting

PERFECT MATCH

Een dag in het leven van…

In deze serie blogs laten medewerkers weten hoe het is om bij McFly & Brown te werken. Wat het leuk (of minder leuk) maakt om binnen de recruitment te werken en nog veel meer.

Let us explain

Recruitment proces

1

Application

Have you applied for a job at McFly & Brown? We will make sure to contact you within one working day to get acquainted by phone.

2

Informal phone call to get to know you

We want to give you a clear picture of how we work as a company, and of course, we want to get to know you and your ambitions better!

3

Job interview at the office

Is there a connection on the phone? Then we would like to discover face to face whether we are a match. Your first job interview will be at the office with Reinier Reijneveld and a Senior Consultant.

4

Follow-up interview at the office

Are we both positive about the first interview? Then we will invite you for a second and final interview with two (potential) new colleagues.

5

Offer

Are we both enthusiastic and convinced that we are a good match? Then you will receive a suitable offer from us.

6

WELCOME

Are you happy with our offer, and have you signed your contract? Congratulations, welcome to the team!

“Swing when you’re winning”

Wat mij aanspreekt aan het werken bij McFly & Brown is dat er elke dag met een ambitieuze en leuke groep mensen wordt gewerkt aan een betere toekomst. Prestaties worden beloond met veel vrijheid. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en om jezelf te ontwikkelen. Het enige wat ik mis is een beetje tegenstand bij het darten en tafeltennissen.

Jane Tiemessen - Consultant Technology

Jane Tiemessen

“Sometimes you win, sometimes you learn”

Het werken bij McFly & Brown voelde vanaf de eerste dag alsof ik in een warm bad terecht ben gekomen. Wij hebben een relatief klein, maar hecht team dat elkaar te allen tijde helpt om vooruitgang te boeken. Daarbij wordt hard werken beloond en worden successen als team gevierd. Mijn rol als Consultant is zeer divers en elke dag liggen er weer nieuwe uitdagingen om mijzelf verder te ontwikkelen.

Marc ten Hove - Team Manager

“Performance is well rewarded”

Werken bij McFly & Brown betekent voor mij vrijheid, flexibiliteit en zelf verantwoordelijkheid pakken voor je prestaties en persoonlijke ontwikkeling. Je bent dagelijks met inspirerende bedrijven uit de techniek en engineershoek in gesprek. Presteren wordt goed beloond. Hiernaast heerst er een positieve cultuur waarin we elkaar ondersteunen en succes gunnen. Dit alles zet mij aan om altijd voor het uiterste te gaan.

Martijn Tigchelaar - Business Partner

“Connecting by listening”

Ik ben inmiddels een maand aan het werk bij McFly & Brown en heb het erg naar mijn zin. Ik krijg veel vrijheid om dingen op mijn eigen manier op te pakken en zo mijn eigen tijd in te delen. Ik ben verantwoordelijk voor de interne werving en de social media en vind het contact met kandidaten heel waardevol. Je kan echt door goed naar elkaar te luisteren tot een hele leuke match komen. Ook het team is gezellig en er heerst een fijne werksfeer.

Noa de Jong - Talent Acquisition Specialist

Noa de Jong

“We work with companies that inspire and innovate”

Toen ik solliciteerde bij McFly & Brown kreeg ik het gevoel van vrijheid en verantwoordelijkheid. Vanaf de eerste dag is mij duidelijk dat dit gevoel klopt. De mening van iedereen binnen het bedrijf wordt gehoord en meegenomen in de besluitvorming. Als team werken we met bedrijven samen die inspireren en innoveren. Dagelijks ben ik in gesprek met professionals die echt goed zijn in wat ze doen en dat motiveert mij om ze te helpen aan een toffe baan bij onze klanten. Het persoonlijke contact met klanten en kandidaten maakt mijn dagen gevarieerd en interessant.

Ian Dankbaar - Team Manager