Webinar: Future Proof Workplace – 25 juni 2021

Een van de McFly & Brown kernwaarden is future-proof relationships. We hechten veel waarde aan onze duurzame visie. Afgelopen tijd hebben wij, net als iedereen, snel moeten schakelen. De toekomstgerichte visie kwam zeker van pas. Toen we besloten dat we graag een evenement wilden organiseren, was het thema dan ook snel gekozen: Future Proof Workplace.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 25 juni in de vorm van een webinar. Save the date als je graag op een interactieve manier met ons kennis wil uitwisselen.

De centrale focus van het evenement? De werkplek van de toekomst. Daarnaast geven we graag onze relaties een beter beeld van waar McFly & Brown voor staat. Het is een ochtendprogramma, zodat alle deelnemers de dag fris kunnen starten met nieuwe interessante inzichten.

Voor nu heeft kleinschaligheid onze voorkeur, want zo kunnen we alle deelnemers met aandacht meenemen in onze webinar. Daarom zijn er 25 plekken aan de online tafel beschikbaar. Mocht je net buiten de boot vallen, dan werken we met een wachtlijst. Daarnaast zullen we in de toekomst nog meer evenementen organiseren.