Waarom referenties óók voor Recruitment Consultants belangrijk zijn!?

  1. OVER ONS
  2. /
  3. Waarom referenties óók voor Recruitment Con...

Referenties zijn voor Recruitment Consultants net zo belangrijk als voor de Tech professionals die solliciteren bij onze opdrachtgevers. De reden is als volgt…

Referenties zijn voor ons aantoonbaar bewijs dat wij daad bij het woord voegen als het aankomt op onze recruitmentdiensten. De reputatie van het vakgebied recruitment heeft de afgelopen jaren een flinke deuk opgelopen. In de markt zijn veel “cowboys” actief, ofwel Recruitment Consultants die cv’s overal heen schieten. 

 


MEER NIEUWS


McFly & Brown wil laten zien dat kwaliteit en kwantiteit ook hand in hand kunnen gaan bij het zoeken naar de perfecte match tussen kandidaat en organisatie. Net als bij onze klanten zijn onze referenties een waardevol middel om meer inzicht te krijgen hoe McFly & Brown als organisatie omgaat met kandidaten.

Alleen via referenties kunnen wij aantonen dat onze recruitmentdiensten klanten en kandidaten verzekeren van een hoog niveau aan professionaliteit bij het vertegenwoordigen van al hun behoeftes. We besparen Tech professional en werkgever veel tijd in de zoektocht naar de perfecte match.

Graag delen we de voor ons 5 sterren referenties die de Recruitment Consultants van McFly & Brown achter hun naam hebben mogen schrijven inclusief de namen van de kandidaten die we hebben bemiddeld.

 

“Wat voor mij als kandidaat belangrijk was, werd serieus genomen.”

Het werken met McFly & Brown was een geweldige ervaring. Tijdens het hele aannameproces waren ze transparant en communicatief. Vanaf het eerste contact tot aan het tekenen van het contract wist ik waar ik in het proces zat en dat wat voor mij als kandidaat belangrijk was, serieus werd genomen. Aanbevolen!

Gokhun Selcuk

 

“Het wervingsproces was snel en transparant.”

McFly & Brown heeft een geschikte werkplek voor mij gevonden, waar ik in een internationaal en divers team aan een innovatief product kan werken. Het wervingsproces was snel en transparant. Ze hebben de organisatie waarvoor ik werk ook geholpen bij het vinden van geschikte teamleden met de juiste vaardigheden.

Alan O Cinneide

 

“Ik zal het prettige persoonlijke contact met McFly & Brown missen.”

In mijn nieuwe rol is ontzettend goed rekening gehouden met mijn wensen en interesses. Ook de nazorg en de blijvende interesse is onderscheidend. Ik heb er bijna spijt van dat ik door de opdrachtgever met een vast contract ben overgenomen want ik ga het prettige persoonlijke contact met McFly & Brown missen.

Gerwin van der Kruis

 

“Ik ben het hele proces uitstekend geadviseerd en aan een fantastische baan geholpen!”

Ik heb in het verleden met andere recruitmentbureaus gewerkt voor een passende functie, maar McFly & Brown was veruit het meest toegewijd en betrokken. In tegenstelling tot veel andere recruitmentbureaus hebben zij een hele persoonlijke aanpak. Ze hebben me tijdens het hele proces goed geadviseerd en aan een fantastische baan geholpen! Voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende functie; ik raad ze aan!

Amerik van der Bent

 

“McFly & Brown is erg professioneel, flexibel en meedenkend.”

Ik werd via LinkedIn door McFly & Brown benaderd voor een mogelijke uitdaging. De communicatie verliep vlot: er werden duidelijke afspraken gemaakt en er kon snel geschakeld worden. McFly & Brown is erg professioneel, flexibel en meedenkend. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan neem ik zeker weer contact met ze op.

Gavin Fry

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet zeker of de vacature geschikt is om op te solliciteren? Ga het gesprek aan met een van onze Recruitment Consultants in de zoektocht naar een nieuwe Technische uitdaging.

 

Op zoek naar Tech professionals?

 

MAAK EEN AFSPRAAK

 

tags:

BLOG GETTING TO KNOW SOLLICITEREN STORIES WERKGELUK VITALITEIT TECH PROFESSIONALS

 


 

 

Vragen?

Stuur ons een bericht!

Naam
We maken graag kennis met je!

 

Uitgelichte artikelen