Solliciteren in de nazomer, doen of niet?

  1. OVER ONS
  2. /
  3. Solliciteren in de nazomer, doen of niet?

Je komt terug van vakantie en realiseert je dat je niet op je plek zit…


Nu de nazomer is begonnen spreken onze Recruitment Consultants wederom een hoop kandidaten die met dit gevoel rondlopen. Veel Tech professionals hebben er gedurende de vakantieperiode eens rustig over kunnen nadenken.

 


MEER NIEUWS


Goed nieuws voor Tech professionals die niet op hun plek zitten.

Je bent niet de enige! Terwijl het overgrote deel van Nederland weer uitgerust verder gaat met de normale gang van zaken, zijn er ook veel werknemers die de volgende stap in hun carrière hebben uitgedacht.

De nazomer is uitermate geschikt om te solliciteren.

Vanaf september zit de rustige zomerperiode erop. Veel Tech bedrijven zitten weer om Tech professionals verlegen. Medemogelijk gemaakt door de productie bij veel bedrijven die weer wordt teruggeschakeld naar de 5de versnelling. Het aantal openstaande Tech vacatures stijgt deze periode van het jaar. Ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe baan!

Nog iets om rekening mee te houden?

Organisaties zijn niet iedere maand even fanatiek bezig met het werven van specifieke vacatures en de daarbij behorende kandidaten. Ga je als niet-junior uitgerekend nu op zoek naar een openstaande Tech vacature. Houd rekening met de concurrentie om aandacht op de HR-afdeling van starters die net klaar zijn met studeren.

Korte lijntjes met inhurende managers kan een voordeel zijn wanneer je snel een overstap wil maken! Een Recruitment Consultant met het juiste netwerk kan een ervaren Tech professional echter zo boven op de stapel leggen 😉 Waar wacht je nog op?

Op zoek naar een nieuwe technische uitdaging?

VOOR KANDIDATEN

tags:

BLOG GETTING TO KNOW SOLLICITEREN STORIES WERKGELUK VITALITEIT


Vragen?

Stuur ons een bericht!

Naam
We maken graag kennis met je!

 

Uitgelichte artikelen