Refer a friend, get a VanMoof

Misschien heb jij binnen jouw netwerk wel onze potentiële collega rondlopen. Kom jij met de gouden tip, dan zijn wij je ontzettend dankbaar. Die dankbaarheid betalen we uit in een customized VanMoof e-bike. Bij McFly & Brown zijn we namelijk flink aan het groeien. Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuw commercieel talent dat ons team komt versterken. Wil jij ons hier een handje bij helpen en er zelf ook iets moois aan overhouden? Lees dan verder over deze win-win situatie zonder verliezers!

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken mensen die de functie (Senior) Recruitment Consultant kunnen vervullen. Onze ideale kandidaat zit bomvol overtuigingskracht, heeft ervaring en affiniteit met sales of recruitment en heeft een relevante HBO of WO-opleiding. Wij zoeken commerciële talenten die gemotiveerd worden door onze uitstekende bonusregeling, maar ook door dat zij zich bevinden in een gedreven en ambitieus team.

Voor een uitgebreider beeld van de vacature klik hier.

Wat moet je doen?

Ga binnen je netwerk na of je iemand kent die past bij dit profiel. Heb je bijvoorbeeld iemand in je vriendenkring of familie die zeer commercieel is ingesteld en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of weet jij van een buurman of kennis dat zijn of haar CV vol zit van saleservaring? Onderneem dan de volgende stap: neem contact op met eigenaar Reinier Reijneveld. Tel: mail: 06-41635514 of mail reinier.reijneveld@mcflybrown.com

Vervolgens is jouw taak gedaan en kijken wij of er inderdaad een match is tussen jouw referall en McFly & Brown.

So…what’s in it for you?

Als er inderdaad een match is tussen degene die jij hebt aangedragen en ons bedrijf, dan rijd jij voor een jaar lang in stijl op een Vanmoof! Het leuke van deze gift is, dat je ook meteen een fietsmaat hebt in je eigen netwerk, want als jouw referall onze collega wordt, dan staat er ook voor diegene een e-bike klaar.

Details

We overhandigen jou een het model s3 van Vanmoof in bruikleen ter waarde van €1.998 (inclusief onderhoud en diefstal), zolang jouw referall bij ons aan de slag is, met een maximum van 12 maanden. Geen fietsfanaat? Niet getreurd dan bieden we je een alternatief, bestaande uit 250 euro netto in cadeaubonnen naar keuze.

Actie loopt tot 31-07-2021