Joining the wave: een stap in duurzaam ondernemen

Sinds kort lopen alle medewerkers van McFly & Brown met een dopper in een gepersonaliseerd jasje. Handig voor intern gebruik en een leuk relatiegeschenk. De dopper is niet zomaar een kekke waterfles, maar staat voor iets groters: het omarmen van duurzaamheid en het aansporen van een gehydrateerde werkdag!

Sustainability is het modewoord van de laatste jaren. Terecht ook, want als je geeft om het milieu of principieel tegen verspilling bent, is duurzaamheid iets wat je moet omarmen. Hoe gaan we anders de SDG doelen behalen? Alhoewel McFly & Brown future-proof in zijn kernwaarden heeft staan, staat sustainable er niet expliciet tussen. Betekent dit dat wij duurzaam ondernemen niet in het vaandel hebben? Integendeel! Om ons bedrijf draaiende te houden investeren we graag in producten die lang meegaan en het milieu weinig belasten. Zo hebben we als bedrijfsauto een milieuverantwoord model: de Volkswagen ID3. Deze elektrische auto wordt onder andere gebruikt voor client visits – zo kunnen we op een ecologisch verantwoorde manier toch onze relaties bereiken indien die niet om de hoek wonen.

Wave

De dopper is een nieuwe duurzame aanwinst voor ons recruitment bedrijf. Zowel iedereen op de werkvloer, als een deel van onze relaties, loopt met deze McFly & Brown branded fles. Deze fles is handig in gebruik, dus zeggen we tabee tegen wegwerp-waterflesjes! We hebben niet alleen deze flessen ingeslagen, maar McFly & Brown is ook aangesloten bij de dopper wave…

Al 543 organisaties en bedrijven gingen ons voor en deden de belofte om single-use plastic tegen te gaan. Ook wij vinden het belangrijk om zowel zelf dit steentje bij te dragen, als anderen hierin te inspireren. Dus daarom dat wij de zogenoemde pledge hebben ondertekend!

Beloftes van McFly & Brown voor een beter milieu

Stay hydrated!

Sinds juni staat op elk McFly & Brown bureau de stalen fles en dat is hele goede timing! Want wat is er belangrijk met warm weer? Gehydrateerd blijven. Genoeg water drinken is soms makkelijker gezegd dan gedaan, juist als je druk aan het werk bent. Een fijne bijkomstigheid van deze duurzame aankoop is dat water drinken wordt gestimuleerd. Zit je in je workflow, dan is het zien van deze fles in de hand van je collega een goede herinnering om zelf ook even naar de kraan te lopen. Wij zijn fan!

Anno 2021 val je toch een beetje buiten de boot wanneer je duurzaamheid niet omarmt. Wil jij een stap maken in duurzaam ondernemen? Via deze link vind je meer info over de dopper wave.