5 redenen waarom Tech professionals zo belangrijk zijn

  1. OVER ONS
  2. /
  3. 5 redenen waarom Tech professionals zo belang...

Zonder Tech professionals geen baanbrekende innovaties.


Het meeste van wat je om je heen ziet is gemaakt door een Tech professional met een bachelor in een van de ingenieurswetenschappen op zak. We geven je 5 redenen waarom Tech professionals zo belangrijk zijn.


MEER NIEUWS


1. Hoge mate van inzetbaarheid
Na een studie succesvol te hebben afgerond kun je als Tech professional je vaardigheden breed toepassen om verschillende wiskundige en wetenschappelijke principes op te lossen. Logisch denken, objectiviteit als het het nemen van rationele beslissingen zouden moeten bijdragen aan het bedenken van baanbrekende innovaties van vitaal belang in het dagelijks leven van mensen.

De meeste bachelordiploma’s van CEO’s afkomstig uit de Fortune 500 zijn gerelateerd aan ingenieurswetenschappen.

Impact maken kunnen deze professionals wel. Tech professionals met alle papieren op zak kunnen zich ontwikkelen tot geweldig leiders van de grotere toonaangevende organisaties.

2. Goed in complexe technische vaardigheden

Tech professionals zijn in staat zich complexe technische vaardigheden eigen te maken. Ze zijn schaars en we hebben ze nodig. Hierdoor genieten Tech professionals een bovengemiddeld hoog salaris. 9 van de 10 bestbetaalde studierichtingen zijn Tech gerelateerd. Bij McFly & Brown zijn er op de werkvloer al gevallen geweest waarbij junioren met 1,5 jaar werkervaring naar horen zeggen goed waren voor een salaris van €5.500 per maand. Sommige Engineering vaardigheden zijn zo ontzettend complex dat we bereid zijn een salaris ver bovenmodaal te bieden voor werkzaamheden met grote impact op mensenlevens, de planeet en zelfs gehele industrieën.

3. Wereldverbeteraars

Het overgrote deel van de Tech professionals willen de wereld verbeteren. Als Tech professional kun je bijdragen aan het vormgeven van de samenleving. Tech professionals helpen bij het bedenken van de infrastructuur die het leven van mensen verbetert in de breedste zin van het woord. Alles van medische apparatuur tot civiele techniek zal impact maken op het dagelijks leven van mensen. Tech professionals kunnen in de moderne samenleving impact maken door zich te richten op klimaat neutrale oplossingen of het ontwikkelen en implementeren van herbruikbare technologische ontwikkelingen die de planeet ten goede komen. Ook hebben Tech professionals hun steentje kunnen bijdragen zich in de strijd tegen de COVID pandemie.

4. Goed in creatief denken

Ze bedenken creatieve oplossingen die leiden tot baanbrekende innovaties. Het vormgeven van de toekomst ligt in handen van Tech professionals. Creativiteit is het sleutelwoord wanneer wetenschappelijke kennis met wiskundige formules moeten worden gecombineerd waar nieuwe ideeën uit moeten worden ontwikkeld. Tech professionals werken in een gebied waar meer bij komt kijken dan het uitwerken van berekeningen om de toekomst vorm te geven.

5. Wereldwijd schaars

Tech professionals zijn overal ter wereld schaars. Ze zijn inzetbaar bij oplossingen die betrekking hebben op alledaagse problemen. Denk hierbij aan oplossingen gericht op het opwekken van (zonne)energie, (veilig) transport en medicijnen. De kans om in het buitenland te werken en ervaringen op te doen biedt met een Tech opleiding veel mogelijkheden om kennis op te doen en te verspreiden waar nodig.

 

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of voor jou als Tech professional kunnen betekenen?

Neem contact op met onze Recruitment Consultants.

tags:

BLOG GETTING TO KNOW SOLLICITEREN STORIES WERKGELUK VITALITEIT


Vragen?

Stuur ons een bericht!

Naam
We maken graag kennis met je!

 

Uitgelichte artikelen